Bayne Genealogical Research
SWE
Historiska foton
Historiska foton
Blogg: Your Swedish Genealogist
Kurser på Youtube
Kurser på Youtube

Välkommen till Bayne Genealogical Research

Jag finns här för att hjälpa dig med allt som gäller släktforskning, oavsett om det är hitta ett dokument du söker efter

eller det gäller att lösa ett DNA-mysterium, hitta släkt i olika delar av landet eller hjälpa dig planera en släktforskningsutflykt.

Här hittar du kunskapen, verktygen och intresset.

Släktforskning i Sverige (Swedish research)


Ibland kan släktforskning vara hur enkelt som helst och allt ser ljust ut. Sen kan det finnas sådana saker som man inte hittar hur mycket man än letar eller så kanske man inte ens har tänkt på att lefter efter det. Då kan det vara bra med ett par extra ögon som hjälper till att leta.


  • Släktforskning (Swedish Research)- hjälp med att leta upp ett dokument, kanske från Lunds Landsarkiv eller Malmö stadsarkiv som inte går att få tag på på internet.
  • Kurser på Youtube - med hjälp av korta videor kan du ta till dig det mesta och få hjälp att lösa dina mysterier på egen hand. Filmerna är gratis och kan nås här.
  • DNA-släktforskning - hjälp med att hantera ditt Family Tree DNA-konto. Kanske behöver du hjälp med hur du ska använda ICW, Chromosome browsern eller Matrix i Family Tree DNA. Eller kanske vill du ha hjälpa att hitta den där okände fadern som du letat efter så länge.
  • Guidad eller Självguidad utflykt (Ancestral tour) - besök dina anfäders hemtrakter och kyrkan där de döptes, gifte sig och begravdes.
  • Skapa en GEDCOM-fil som du kan använda i Ancestry, Family Tree DNA etc. Med denna filen kan
  • Hitta arvinge - hitta nu levande släktingar.
  • Hitta kusiner i andra delar av landet, kanske de har information om släkten som kan vara intressant för din släktforskning eller foton som du aldrig har sett.
  • Hitta en grav, kyrka eller annan plats som är intressant för din släktforskning.


Contact me at info[at]bayne.se for information on hourly rates.

Välkommen!


Jag heter Christina och jag arbetar som släktforskare i Skåne.

Du vet säkert hur roligt det är att söka sig fram dokument för dokument och lära känna sina anor. Jag är här för att hjälpa dig om du stöter på problem. Mer om mig här här.


Christina