Bayne Genealogical Research
Släktforksningresor 2019

Släktforskningsresor - Sverige 2019


Dessa släktforskningsresor gjordes sommaren 2019. De var självguidade vilket betyder att utflykten planerades innan familjerna kom till Sverige. De fick en resplan innan de kom hit och vi diskuterade hur mycket tid de ville tillbringa på varje plats. När de väl var på plats kunde de sedan modifiera sin resa allt eftersom de hittade platser som de ville besöka under en längre och de kunde justera sina planer efter behov.

Släktforskningsresor 2019

Tisselskog church
Fagerhult church

Tisselskog i Västra Götaland


En sedan länge avliden släkting som begravts i familjegraven med en gravsten för de långväga resande att besöka. En självguidad utflykt där varje detalj planerats enligt kundens önskningar och där hon och hennes son kunde ta sig tid att se sig om och verkligen ta in omgivningarna. Som att komma hem.

Fagerhult (Småland)


Ett familjehem som givits i gåva av Gustav Vasa, en släktträff, brev och foton. Ytterligare en självguidad resa och en svenska familj som sett fram emot att möta sina amerikanska släktingar. De amerikanska kusinerna var äntligen hemma på besök.


Resan förlängdes eftersom man ville träffa alla och alla ville träffa dem som de bara dagar innan aldrig hört talas om. Familjen fick se gården som en äldre bror överlämnat till sin yngre bror. Gamla dokument plockades fram och historier berättades. Släktband återknöts.