Bayne Genealogical Research
DNA-släktforskning

DNA-släktforskning

Har du undrar om den där okände fadern som du inte hittar eller kanske du bara är nyfiken på hur du ska bära dig åt när du har gjort ditt DNA-test. Jag kan hjälpa dig med båda. DNA-släktforskning innebär inte att du kan hoppa över den traditionella släktforskningen för du behöver ändå ett träd och en GEDCOM-fil där du har lagt in ditt träd. Verkar detta rörigt? Hör av dig så förklarar jag mer.


Om du inte lyckas hitta den där okände fadern med hjälp av traditionell släktforskning kan ett DNA-test vara den hjälp du behöver. Men ditt arbete är inte avslutat i och med att du gjort testet. Det är där ditt arbete börjar. I Family Tree DNA har du verktyg som kan hjälpa dig komma närmare ett svar. Ibland kan verktygen vara svåra att förstå. Behöver du hjälp med det så kan du höra av dig.


Här är en bra sida att läsa in sig på allt om DNA-test och DNA-släktforskning, Swedish Society for Genetic Genealogy (SSGG).


Nedan är de företag som erbjuder ett DNA-test. Sätt dig in i vad de erbjuder och fundera på vad du vill ha. Behöver du hjälp med detta kan du höra av dig.FamilyTreeDNA


Ancestry


MyHeritage


23andme


LivingDNA

Företag: DNA-släktforskning

Family Tree DNA