Bayne Genealogical Research
Svensk släktforskare

Christina - svensk släktforskare


Hej! Jag heter Christina och jag har släktforskat i mer än 25 år både i Sverige, Norge, Danmark såväl som i England, Skottland, Irland och USA bl a. ända seda min far gav mig en bit papper med namnen på hans anor och en familjehemlighet som han hoppades att jag skulle kunna lösa. Det gjorde jag.


Nu skulle jag vilja bli din svenska släktforskare. Som släktforskare och boendes i Sverige har jag tillgång till, inte bara material på internet, utan även det Regionala arkivet i Lund och andra intressanta utflyktsmål i Skåne som kan vara av intresse. Jag kan också hjälpa dig med att planera en utflykt i släktforskningens tecken som att hitta gravplats eller andra ställen som kan vara relevanta för din familjs historia.


Utbildning

Min utbildningsbakgrund inkluderar en Magister i Informatik från Lunds Universitet, Historia A vid Umeå Universitet, Genealogy vid Strathclyde University (Skottland), Genetic Genealogy and Understanding Autosomal DNA testing for Genealogy vid Strathclyde University (Scotland).


Föreningar

Jag är medlem av Association of Professional Genealogists (APG), Genealogiska Föreningen (GE) och Kävlingebygdens släktforskarförening.


Kunder

Svenskar har emigrerat till alla hörn i världen och jag har nöjda kunder i följande länder, USA, Kanada, Nya Zealand, Australien, Storbritannien, Schweiz, Danmark, Sverige.


Följ mig på: